Project: woohah!

Het vetste en leukste festival wat er is!!

RAUW

WELCOME TO project woohah!

01

de opdracht

Ik heb voor de klant het festival Woohah! in een nieuwe jasje gestopt. Hierbij heb ik ervoor gekozen om mij aan de woorden rauw en energiek te houden.

energiek

on

der

z

0e

k

Voordat ik kon beginnen aan dit project moest ik eerst weten wie en wat wowhah is. Dit heb ik gedaan doormiddel van een onderzoek.
Ook heb ik gekozen voor 2 merkwaarden waar ik mijn hele project om heen geen vormgeven. Deze woorden zijn rauw en energiek.
Na het onderzoek en de keuze van mijn merkwaarde. Begon ik met het ontwerpen van mijn logo. Bij het logo heb ik gekozen voor een eigiek lettertype, die door het gebruik van het clitch effect tot zijn recht komt. Door de bliksem komt het wordt rauw naar boven. Ik denk bij de bliksem aan "rauw energie"

l

o

g

o

K

R

A

N

T

Ook heb ik een dagkrant gemaakt voor het festival. Deze is totaal vormgegeven in de merkwaarde rauw en eregiek. Ik heb ervoor gekozen om sommige pagina's druk te maken en andere juist wat rustiger. Hierdoor ontstaat er rust.
Naast het maken van een logo en dagkrant. Heb ik ook een app gemaakt. Hierin kun je alle informatie vinden die je zoekt. De app is uitgewerkt in adobe XD. Hierdoor kan je de app echt vervaren. Net zoals bij de dag krant is deze app ontworpen met de merkwaarde rauw en energiek. De app en de dagkrant stralen daarom ook het zelfde uit.

a

p

p

Dit is was mijn project